Wat wij doen

Wilt u weten wat uw gebruikers echt denken? Testleider.nl biedt een snelle, makkelijke  en voordelige manier om inzicht te krijgen in het bezoekers gedrag op uw website. 

Wij laten u over de schouders van uw gebruikers meekijken terwijl ze hardopdenkend de taken op uw website uitvoeren. Hierdoor kunt u precies zien waar bezoekers vastlopen en waarom ze uw site verlaten. U creëert de test, selecteert uw doelgroep, kiest het totaal aantal testers en wij zorgen voor de resultaten. De resultaten heeft u doorgaans al binnen een dag binnen. Usability testen zijn nog nooit zo eenvoudig geweest.

Usability testen geven vaak hele verhelderende inzichten en stoppen eindeloze interne discussies of iets gebruikersvriendelijk is of niet. Test websites, concurrenten, landingpagina’s en veel meer. Ontdek knelpunten en hoe uw bezoekers reageren.

Wie zijn onze testers?
Onze testers zijn normale internet gebruikers dat wij doormiddel van crowdsourcing technieken werven. Om in aanmerking te komen hebben zij een proefopdracht gemaakt, bovendien worden zei met ieder gebruikerstest door de klanten beoordeeld en worden testers met een slechte recensie uit onze panel gehaald. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze gebruikersgroep waarborgen.

Rob Driessen - mede oprichter Zoover.nl 'Testleider biedt usability testen aan voor een fractie van de prijs die traditionele bureaus vragen en is net zo doeltreffend'
U ontvangt:

  • Een video opname van een respondent die taakgericht en hardopdenkend uw website gebruikt.
  • Antwoorden in geschrift op uw vragenlijst.