Contact

Heeft u een website en wilt u deze constant verbeteren? Testleider.nl is er voor iedereen die verantwoordelijk is voor het optimaliseren van de conversie op websites. Bij Testleider.nl kunt u binnen enkele minuten een test opzetten en virtueel over de schouders van uw doelgroep meekijken terwijl ze taakgericht en hardopdenkend uw website gebruiken.

Uit jarenlange ervaring weten wij dat traditionele usability testen enorm veel tijd en geld kosten, hierdoor gebeurt het helaas niet vaak genoeg. Daarom hebben wij Testleider.nl opgezet.  Wij geloven namelijk dat het onderzoeken van de gebruiksvriendelijkheid van websites een stuk gebruiksvriendelijker en goedkoper kan.  En slaan wij met Testleider als het ware een brug tussen geen en dure usability testen. Dus wacht niet langer, statistieken vertellen u wat er gebeurt, niet waarom. Start daarom vandaag nog een usability test en ontdek de grootste problemen op uw site.

Wij zitten gevestigd in Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Molenveldlaan 12,
6523 RM Nijmegen

Tel: +31 (0) 84 0033916
Fax: +31 (0) 84 0037343

Email naar info@testleider.nl of gebruik het onderstaand formulier.

 

Rob Driessen - mede oprichter Zoover.nl 'Testleider biedt usability testen aan voor een fractie van de prijs die traditionele bureaus vragen en is net zo doeltreffend'
U ontvangt:

  • Een video opname van een respondent die taakgericht en hardopdenkend uw website gebruikt.
  • Antwoorden in geschrift op uw vragenlijst.